a cute kitten

Woningcorporaties.

Ontdek onze diensten

Bij KernBouw hebben we een grote variëteit aan objecten in onderhoud. Zo staan we voor verschillende woningcorporaties in west-Nederland klaar voor het dagelijks- en mutatieonderhoud, voor maar liefst 15.000 woningen. Ook voor verduurzamingstrajecten, renovaties en uitbreidingen zijn we een betrouwbare, vakkundige partner. Bewonerstevredenheid, fijn wonen realiseren én het mogelijk maken van snelle doorstroom, dat staat voor ons centraal.

Dagelijks- en Mutatieonderhoud
voor woningcorporaties.

Heldere communicatie, een first-time-fix en een goed resultaat staan voor ons centraal bij het onderhoud aan woningen. Zo dragen we bij aan de tevredenheid van de bewoner.

Dagelijks Onderhoud

Voor Dagelijks Onderhoud bieden we opdrachtgevers een persoonlijk profiel in ons klantportaal. Het portaal biedt alle partijen de mogelijkheid een reparatie- of verzoek tot onderhoud in te dienen en de voortgang te volgen. Zo verhelpen we het probleem snel én effectief. Dagelijks Onderhoud op een afkoopregeling valt onder de mogelijkheden.

Mutatieonderhoud

Voor woningcorporaties staan we klaar om hun woningbestand op niveau te houden door woningen te muteren en zo snel mogelijk gereed te maken voor nieuwe bewoners. Hierbij dragen we zorg voor het revitaliseren van de woningen, zodat deze weer verhuurbaar zijn. Net als het renoveren van de badkamer, keuken en toilet (BKT) en het uitvoeren van energiebesparende maatregelen om de woningen te upgraden naar een hoger energielabel.

dagelijks-en-mutatieonderhoud-voor-woningcorporaties
Verduurzamings maatregelen

Het voordeel van
het afkopen van onderhoud.

Bij KernBouw begrijpen we het belang van grip op zowel de kosten als het onderhouden van uw vastgoed. Het afkopen van onderhoud is een belangrijke stap richting efficiëntie.

Besparing in tijd en kosten

Het afkopen van onderhoud biedt een besparing in tijd en kosten, door het flink verminderen van het aantal administratieve handelingen. Door een integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij we gaan voor een maatwerk contractvorm, streven we naar het best mogelijke resultaat. Gezamenlijk willen we blijven gaan voor een optimale demarcatie, gebaseerd op informatie van uw bezit.

het-voordeel-van-het-afkopen-van-onderhoud
Onderhoudswerkzaamheden

Het belang van inzicht in LED

We geloven in een goed gefundeerd proces voor dagelijks onderhoud en maken gebruik van een duidelijke beslisboom, waarbij aan iedere werkorder een LED (Locatie- Element-Defect) wordt meegegeven. Hierin geven we duidelijkheid over de prioriteit, de afrekenwijze, wie het uitvoert en wanneer het gepland wordt. Ook krijgt u begrip van de conditie van het vastgoed, de kwaliteit, kosten en snelheid van afhandeling en biedt de LED een basis voor voorspellingen en beleidsbeslissingen ten aanzien van dagelijks- en planmatig onderhoud.

Projectmatig bouwen:
renovatie.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we uw betrouwbare partner voor renovatieprojecten. Maatwerk en vakmanschap staan voor ons centraal.

Het verduurzamen en verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen zijn voor ons belangrijke doelstellingen in renovatieprojecten. We streven niet alleen naar uitmuntende bouwprocessen en -resultaten, maar ook naar het bieden van een zorgeloze ervaring voor onze opdrachtgevers. Gedurende het gehele proces staan we klaar om te begeleiden en te ondersteunen, om ieder project in goede banen te leiden.

Neem contact op voor de mogelijkheden!
projectmatig-bouwen-renovatie
Renovaties

Kwaliteit van communicatie
waarborgen.

We geloven dat goede communicatie de basis is voor een goed eindresultaat. Het waarborgen van duidelijke communicatie in verschillende fases en processen staat daarom voor ons centraal in ieder project. Met onze werkwijze gaan we voor transparantie en duidelijkheid:

  • Vastleggen van afspraken, verplichtingen en SLA’s in contracten;
  • Bijhouden van uitgevoerde werkzaamheden, kosten, doorlooptijden, enz. in duidelijke rapportages;
  • Lering trekken en bijsturen in gezamenlijke evaluatiemomenten.
Ontdek onze projecten
kwaliteit-van-communicatiewaarborgen
Heldere communicatie
” loading=”lazy” alt=”martijn-reedijk”>

Meer informatie over onze ervaringen met woningcorporaties?

Bel of mail Martijn Reedijk