a cute kitten

Industrie.

Ontdek onze dienstverlening

Bij KernBouw leveren we hoogwaardige bouwoplossingen voor diverse industriële opdrachtgevers. Zo zijn we gepassioneerd betrokken bij projecten die bijdragen aan de energietransitie of een efficiënt productieproces mogelijk maken. We staan klaar om uw visie te realiseren en uw bouwproject een succes te maken. Daarbij komen we dagelijks onze belofte na: het leveren van duurzaam vakmanschap.

Projectmatig bouwen voor industrie:
renovatie en nieuwbouw.

Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe faciliteiten of het upgraden van bestaande, we streven naar innovatieve panden die voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid. Duurzaam en klaar voor de toekomst!

Renovatie

Bij de renovatie van industriële panden is de doorlooptijd van groot belang, zodat de locatie weer snel draaiende is. Met onze jarenlange ervaring bieden we technische en efficiënte oplossingen, die aan gestelde eisen op het gebied van veiligheid en milieu voldoen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste verduurzamingstechnieken, zodat uw locatie klaar is voor de toekomst.

Nieuwbouw

Bij industrieprojecten waar we vanaf nul beginnen, staan maatwerk en vakmanschap voor ons centraal. Zo geven we op de meest passende en efficiënte manier vorm aan uw ideeën.

We dragen graag zorg voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden, maar ook voor het ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van een Design & Build contractvorm kan onze expertise al in een vroeg stadium van het bouwproces worden ingezet.

Ontdek onze projecten
projectmatig-bouwen-voor-industrie-renovatie-en-nieuwbouw
Fountain Fuel | Amersfoort
” loading=”lazy” alt=”martijn-reedijk”>

Meer informatie over onze ervaringen met industriële projecten?

Bel of mail Martijn Reedijk