a cute kitten

Scholen.

Ontdek onze dienstverlening

Als échte scholenexpert heeft KernBouw al vele (Frisse) Scholen succesvol gebouwd, gerenoveerd of uitgebreid, waarbij we streven naar het opleveren van gebouwen met laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. Met onze projecten, waarbij we speciale aandacht voor verduurzaming hebben, zijn we al meermaals in de prijzen gevallen. Naast het opleveren van gloednieuwe of gerevitaliseerde scholen, denken we graag mee over dagelijks- en meerjarig onderhoud. Zo kunt u jarenlang genieten van een schoolgebouw met lage onderhoudskosten.

Renovatie en nieuwbouw,
met verduurzaming centraal.

Bij KernBouw richten we ons op alle facetten van de bouw. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we uw betrouwbare partner voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Renovatie & uitbreiding

Naast het zorgen voor goede bouwprocessen en -resultaten, adviseren en begeleiden we u graag bij het verduurzamen van uw schoolgebouw. In renovatieprojecten is het verbeteren van de energie-efficiëntie voor ons een belangrijke doelstelling. Zo streven we naar het opleveren van gebouwen die volledig energieneutraal zijn.

Nieuwbouw

Door al in een vroeg stadium met de architect en de opdrachtgever mee te denken, kunnen we met onze veelzijdige en technische kennis advies op maat bieden. Zo waarborgen we voortdurend duurzaam vakmanschap, wat voor ons van essentieel belang is.

Naast zorg voor de uitvoering, kunnen we ook zorg dragen voor het ontwerp. Deze Design & Build contractvorm stelt ons in staat om het ontwerp en de uitvoering naadloos op elkaar af te stemmen, wat resulteert in een sterk eindresultaat.

Neem contact op voor de mogelijkheden! 
renovatie-en-nieuwbouw-met-verduurzaming-centraal
De Molenwiek | Haarlem

Meerjarig onderhoudsplan:
inzicht in uw gebouw.

KernBouw is uw partner voor het inzichtelijk maken van de benodigde kosten voor het in stand houden van uw vastgoed. Dit doen we aan de hand van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP), opgebouwd conform NEN2767.

Onderhoudsplanning

Aan de hand van een gespecificeerde opsomming en onderzoek van alle bouwkundige en installatie-onderdelen weet u precies welke onderhoudswerkzaamheden wanneer uitgevoerd dienen te worden.

Onderhoudsbegroting

Zo heeft u inzicht in de jaarlijkse kosten voor de onderhoudswerkzaamheden. Een jaarlijkse actualisatie om het budget te bewaken en eventueel (bij) te sturen, valt ook onder mogelijkheden.

Verduurzamingsmaatregelen

Wij verwerken, waar mogelijk, het verduurzamen van uw pand in het MJOP om ervoor te zorgen dat ook uw vastgoed in de toekomst aan de norm voldoet. Bij grootschalige verduurzaming gaan we projectmatig te werk.

meerjarig-onderhoudsplan-inzicht-in-uw-gebouw
Obs Ter Cleeff | Haarlem

Dagelijks Onderhoud in
het KernBouw klantportaal.

Het verlenen van optimale service aan onze opdrachtgevers staat bij KernBouw centraal. Hiervoor bieden we scholen een persoonlijke klantomgeving in ons online klantportaal. Het KernBouw klantportaal biedt de volgende voordelen:

  • Direct meldingen doen voor onderhoud, reparaties of vandalisme;
  • Continue controle van de voortgang van de gemelde werkzaamheden;
  • Inzicht in het gehele proces en de onderhoudshistorie;
  • Genereren van managementrapporten.
dagelijks-onderhoud-in-het-kernbouw-klantportaal
Kennemer College | Beverwijk

Rekenen op
onze service.

Ons doel is het leveren van een uitstekend eindresultaat. Om dit te bereiken, hechten we waarde aan transparantie, effectieve communicatie en voortdurende ondersteuning. Naast onze eigen werkzaamheden, bieden we begeleiding bij de werkzaamheden van derden. Hierbij kunt u denken aan het coördineren van de planning en controle van contractpartijen, advies geven over de gemaakte afspraken met contractpartijen en het inzichtelijk maken welke kosten en werkzaamheden in de categorie ‘Handyman’ behoren, aan de hand van een demarcatielijst. Deze werkzaamheden kunnen we vervolgens ook uitvoeren.

Ontdek onze projecten
rekenen-op-onze-service
Montessori Lyceum Oostpoort | Amsterdam
” loading=”lazy” alt=”sander-schrama”>

Meer informatie over onze ervaringen met scholen?

Bel of mail Sander Schrama