a cute kitten

Bouwen aan
je carrière.

Word junior KernBouwer

Of je nu op zoek bent naar een stage of net klaar bent met je (bouwkundige) opleiding. Als groeiende organisatie met jarenlange ervaring en een veelzijdigheid aan expertise, biedt KernBouw jou mooie kansen. We hebben geen standaard startersfuncties: deze geven we graag samen met jou vorm op basis van jouw ambities en de richting die je op wilt. Op de bouwplaats, ons kantoor of een middenweg. We helpen je ontwikkelen, bieden de ruimte om helemaal jezelf te zijn en staan open voor eigen initiatief en ideeën. Zo zorgen we ervoor dat je je thuisvoelt en je je carrière in de bouwbranche optimaal kunt lanceren!

Waarom jij junior
KernBouwer wilt zijn.

  • Stage, startersfunctie of traineeship op maat;
  • Erkend leerbedrijf;
  • Begeleiding en opleiding door ervaren collega’s;
  • Korte lijnen en laagdrempelige communicatie;
  • Ruimte om jezelf te zijn;
  • Gezelligheid, samen sporten en regelmatig uitjes.
waarom-jij-junior-kernbouwer-wilt-zijn

Als KernBouwer word jij vanaf dag één ondergedompeld in onze informele en dynamische werksfeer. Je krijgt alle kans om te leren van onze vakmensen met jarenlange ervaring in de sector en krijgt een kijkje achter de schermen bij diverse onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je doet praktische en theoretische kennis op, leert alle ins en outs van de bouwsector en volgt een persoonlijk ontwikkeltraject met bijpassende coaching. En minstens zo belangrijk: je komt erachter waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Behulpzaam, vriendelijk en toegankelijk: zo beschrijven onze KernBouwers onze organisatie. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn stempel te drukken op projecten. We bouwen met passie en plezier voor het vak en stralen dit ook uit. Regelmatig nemen we de tijd voor gezelligheid – van samen sporten tot borrelen en feesten. Geen KernBouw zonder humor en enthousiasme.

Meer weten over
werken bij KernBouw?

Bel of mail Rob Hillebrink

06 20 01 22 18

vacature@kernbouw.nl

De eerste stap
naar je startersjob.

Neem contact met ons op

Volg je een bouwkundige opleiding (MBO / HBO / WO) of ben je net klaar? Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden bij KernBouw, passend bij jouw ambities en de richting die je op wilt.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel