a cute kitten

Certificering:
voor zekerheid en kwaliteit.

Ontdek onze certificaten

Bij KernBouw gaan we altijd voor meer dan ‘goed’ en zijn we ervan overtuigd dat bij alles wat we doen kwaliteit het langst duurt. Daarbij bieden we opdrachtgevers graag zekerheid en werken we volgens vaste procedures. Om dit te waarborgen zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder niveau 3 en ISO gecertificeerd voor 9001:2015 Kwaliteit en 14001:2015 Milieu.

Lidmaatschappen
en certificaten.

VCA**

VCA** staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om aannemers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Download
VCA**

ISO 14001 Gecertificeerd

KernBouw is ISO gecertificeerd voor 14001:2015 Milieu.

Download
ISO 14001 Gecertificeerd

ISO 9001 Gecertificeerd

KernBouw is ISO gecertificeerd voor 9001:2015 Kwaliteit.

Download
ISO 9001 Gecertificeerd

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem. Het helpt gecertificeerde bedrijven en overheden om CO2-emissies op gestructureerde wijze steeds verder terug te dringen. KernBouw is gecertificeerd op niveau 3.

Download
CO2-Prestatieladder

SCL – Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder is een instrument dat ontworpen is om het veiligheidsbewustzijn op de projecten te bevorderen en het aantal incidenten te verminderen KernBouw is gecertificeerd op trede 3 van de ladder.

Download
SCL - Safety Culture Ladder

Erkend leerbedrijf

Door studenten te helpen opleiden wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verenigt bouw- en infrabedrijven. Bouwend Nederland werkt aan een vitale bouwsector die bouwt aan een vernieuwing van de leefomgeving.

Financieel Gezond

KernBouw is een financieel Kerngezond bedrijf.

BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven worden periodiek getoetst.

Samen met

ons bouwen?

Met elkaar ambitieuze projecten realiseren

Neem contact op