a cute kitten

Bij KernBouw
werken we veilig.

Ontdek hoe wij dit doen

‘We werken veilig of we werken niet’ is het motto van KernBouw. Samen streven we naar een veilige en gezonde werkomgeving. In al onze projecten willen we ongevallen tot een minimum beperken en voldoen aan wet- en regelgeving. Ons veiligheidsbeleid is een integraal onderdeel van onze organisatie. Veilig werken heeft voor ons de hoogste prioriteit, aangezien een ongeval immers in een klein hoekje kan zitten en grote gevolgen kan hebben.

Veilig werken
staat voorop.

KernBouw is VCA** en Veiligheidsladder niveau 3 gecertificeerd. Hierbij vinden we het belangrijk dat iedere werknemer, onderaannemer of bezoeker op de bouwplaats weet hoe letsel en ongevallen voorkomen kunnen worden. We geloven dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen voor de eigen veiligheid en de veiligheid van anderen.

Op het gebied van veiligheid nemen we zelf initiatief: in onze kantoren, op de bouwplaatsen en in onze timmerfabriek. Met onze 4 basisprincipes zorgen we ervoor dat veiligheid in ieder project wordt gewaarborgd:

  • Bij iedere onveilige situatie stoppen we het werk en zorgen we voor een veilige werkplek;
  • Collega’s of partners spreken we aan als we hen onveilig zien werken;
  • We dragen de juiste PBM’s: handschoenen, veiligheidsbril, gehoorbescherming, helm en schoenen;
  • We dragen actief eigen ideeën voor veiligheidsverbetering aan bij de uitvoerder van projecten.

Alles wat we doen draagt bij aan ons gezamenlijke doel: veilig, gezond en plezierig werken. Waarbij we een omgeving creëren met tevreden collega’s, partners én opdrachtgevers!

veilig-werken-staat-voorop
” loading=”lazy” alt=”gideon-noordzij”>

Meer informatie over
hoe wij veilig werken?

Bel of mail Gideon Noordzij