a cute kitten

Zorginstellingen.

Ontdek onze diensten

Bij KernBouw begrijpen we, dankzij onze uitgebreide bouwervaring in de zorg, dat bouwen in en aan zorggerelateerd vastgoed complex is. Het waarborgen van de veiligheid en het minimaliseren van overlast voor cliënten is topprioriteit, evenals het voldoen aan de specifieke vereisten binnen de sector. U kunt op ons rekenen voor een totaaloplossing, die perfect aansluit op deze uitdagingen en op uw specifieke behoeften – van technische uitvoering tot budgetbeheer. Dit streven wij na in al onze verduurzamings-, renovatie- en nieuwbouwtrajecten.

Projectmatig bouwen:
renovatie, uitbreiding en nieuwbouw.

Voor zowel de renovatie of uitbreiding van uw zorginstelling als een gloednieuw pand, zijn we uw betrouwbare partner in de bouw. Met onze jarenlange ervaring en team met passie voor het vak weten we in te spelen op alle facetten van het bouwproces. Van begin tot eind staan we klaar met advies en vakmanschap.

Renovatie & uitbreiding

Bij de renovatie of uitbreiding van (zorg)instellingen staat het verduurzamen en het energetisch verbeteren van panden en de leefomgeving centraal. In renovatieprojecten willen we opdrachtgevers op alle mogelijke vlakken zo veel mogelijk adviseren en ontzorgen.

projectmatig-bouwen-renovatie-uitbreiding-en-nieuwbouw
De Meerwende Zorgcentrum

Nieuwbouw

Samen met onze enthousiaste collega’s, zowel in de binnen- als buitendienst, en onze samenwerkingspartners, zijn wij uw betrouwbare partner voor nieuwbouwprojecten in de zorgsector. Vanaf het vroegste stadium streven we naar een nauwe afstemming en samenwerking, zodat we met onze veelzijdige technische kennis toegevoegde waarde kunnen bieden. Een eindresultaat van topkwaliteit is ons doel.

Naast zorg voor de uitvoering, kunnen we ook zorg dragen voor het ontwerp. Aan de hand van een Design & Build contractvorm zorgen we voor een proces waarin alle fases naadloos op elkaar zijn afgestemd. Wat onze rol ook is, we gaan altijd voor meer dan ‘goed’, om duurzaam vakmanschap te realiseren.

Ook samen met ons bouwen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meerjarig onderhoudsplan:
inzicht in uw pand.

Naast het opleveren van een goed resultaat, denken we aan het benodigd onderhoud voor een blijvend goede staat van uw zorginstelling. Dit maken we inzichtelijk aan de hand van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP), opgebouwd conform NEN2767, inclusief bijbehorende budgetindicatie.

Onderhoudsplanning

Aan de hand van een gespecificeerde opsomming en onderzoek van alle bouwkundige- en installatie-onderdelen weet u precies welke onderhoudswerkzaamheden wanneer uitgevoerd dienen te worden.

Onderhoudsbegroting

Zo heeft u inzicht in de jaarlijkse kosten voor de onderhoudswerkzaamheden. Een jaarlijkse actualisatie om het budget te bewaken en eventueel (bij) te sturen, valt ook onder mogelijkheden.

Verduurzamingsmaatregelen

Wij verwerken, waar mogelijk, het verduurzamen van uw pand in het MJOP om ervoor te zorgen dat ook uw vastgoed in de toekomst aan de norm voldoet. Bij grootschalige verduurzaming gaan we projectmatig te werk.

meerjarig-onderhoudsplan-inzicht-in-uw-pand
’t Kloosterhof | Aalsmeer

Excellente service via
het KernBouw klantportaal.

Het verlenen van service aan onze opdrachtgevers staat bij KernBouw centraal. Hiervoor bieden we zorginstellingen een persoonlijke klantomgeving in ons online klantportaal. Deze biedt de volgende voordelen:

  • Direct meldingen doen voor onderhoud, reparaties of vandalisme;
  • Continue controle van de voortgang van de gemelde werkzaamheden;
  • Inzicht in het gehele proces en de onderhoudshistorie;
  • Genereren van managementrapporten.
Ontdek onze projecten
excellente-service-via-het-kernbouw-klantportaal
De Meerwende Zorgcentrum
” loading=”lazy” alt=”sander-schrama”>

Meer informatie over onze ervaringen met zorginstellingen?

Bel of mail Sander Schrama