Project

Verbouwen en inrichten hoofdkantoor Odion

Odion is een organisatie voor maatschappelijk werk met 60 locaties en ruim 500 medewerkers. Het regiokantoor Waterland, regiokantoor Zaanstreek/Kennemerland en het Service Bureau zijn nu gevestigd in één pand in Wormer. Odion heeft samen met Addis Architectuur KernBouw benaderd om dit nieuwe hoofdkantoor te verbouwen.

  • Branche Zorginstellingen
  • Project Verbouwen en inrichten hoofdkantoor Odion
  • Plaats Wormer
  • Opdrachtgever Odion
  • Architect Addis Architectuur
  • Bouwtijd 9 weken

Er werd nog druk gesproken over het ontwerp en de inrichting terwijl KernBouw al volop aan het werk was. Van start tot oplevering is het gehele project in een recordtijd van 9 weken gerealiseerd!

Eén van de verrassingen was dat alle datakabels vernieuwd moesten worden. Het pand bleek geen eigen voorzieningen te hebben, de kabels kwamen vanaf een naburig pand. Een grotere serverruimte werd gebouwd en zo’n 8,5 km datakabels zijn vernieuwd.

1.880m2 werkruimte verdeeld over 3 etages heeft KernBouw volledig verbouwd en ingericht. Vaste kantoren moesten flexwerkruimtes worden. Het hoofdkantoor is voorzien van o.a. nieuwe meubels, nieuwe verlichting, vouwwanden, toiletgroepen en keukens. Glazen wanden zijn uit elkaar gehaald en herplaatst, kozijnen en deuren zijn daar waar mogelijk hergebruikt. Duurzaam bouwen heet dat!

KernBouw is trots op de samenwerking met alle partijen en het eindresultaat!

" loading="lazy" alt="sander-schrama">

Meer informatie over onze ervaringen met Zorginstellingen?

Bel of mail Sander Schrama