a cute kitten

(Semi)overheden.

Ontdek onze diensten

Goed beheerd en onderhouden maatschappelijk vastgoed is van onschatbare waarde voor het ruimtelijk beeld en de ontwikkeling van wijken en buurten. Met tientallen jaren ervaring in bouwprojecten voor (semi)overheden, zijn we volledig vertrouwd met alle aspecten van dit vakgebied. Bovendien worden we iedere keer weer enthousiast wanneer we unieke historische panden in oude glorie kunnen herstellen. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en betrokkenheid in elke stap van het proces.

Projectmatig bouwen voor (semi)overheden:
uitbreiding en nieuwbouw.

Van begin tot eind staan we in ieder bouwproject – renovatie, restauratie of nieuwbouw – klaar met advies en een sterk staaltje vakmanschap. Daarbij is verduurzaming voor ons altijd een onlosmakend onderdeel. Met duurzaam vakmanschap helpen we uw organisatie graag de toekomst in.

Renovatie & uitbreiding

Bij het renoveren van vastgoed van (semi)overheden staat verduurzaming en het verbeteren van de energieprestaties van gebouwen en de leefomgeving voorop. In de renovatieprojecten streven we ernaar om onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren te ondersteunen en te adviseren. Processen willen we stroomlijnen en zo helder mogelijk voor alle partijen maken.

Nieuwbouw

‘Typisch KernBouw’ zijn nieuwbouwprojecten waar maatwerk en vakmanschap centraal staan. We zetten onze veelzijdige ervaring en technische kennis graag in om vroegtijdig mee te denken met architect en opdrachtgever. Zo kunnen we zo veel mogelijk toegevoegde waarde leveren.

Niet alleen zorg dragen voor de uitvoering, maar ook voor het ontwerp? Dat valt ook onder de mogelijkheden. Aan de hand van een Design & Build contractvorm kun je onze expertise al vroegtijdig in het bouwproces inzetten.

Ook samen met ons bouwen?
projectmatig-bouwen-voor-semioverheden-uitbreiding-en-nieuwbouw

Meerjarig onderhoudsplan:
inzicht in uw pand.

Met een onderhoudsstrategie op maat zorgen we ervoor dat u inzichtelijk hebt welk onderhoud nodig is om uw pand in goede staat te houden. In een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) leggen we vast welke kosten hierbij horen, opgebouwd conform NEN2767.

Onderhoudsplanning

Aan de hand van een gespecificeerde opsomming en onderzoek van alle bouwkundige en installatie-onderdelen weet u precies welke onderhoudswerkzaamheden wanneer uitgevoerd dienen te worden.

Onderhoudsbegroting

Zo heeft u inzicht in jaarlijkse kosten voor de onderhoudswerkzaamheden. Een jaarlijkse actualisatie om het budget te bewaken en eventueel (bij) te sturen, valt ook onder mogelijkheden.

Verduurzamingsmaatregelen

Wij verwerken, waar mogelijk, het verduurzamen van uw pand in het MJOP om ervoor te zorgen dat ook uw vastgoed in de toekomst aan de norm voldoet. Bij grootschalige verduurzaming gaan we projectmatig te werk.

meerjarig-onderhoudsplan-inzicht-in-uw-pand

Service gedurende iedere fase
in het bouwtraject.

Wij streven naar niets minder dan een voortreffelijk eindresultaat voor het maatschappelijk vastgoed dat wij (ver)bouwen. Om dit te verwezenlijken, leggen wij de nadruk op transparantie, effectieve communicatie en voortdurende ondersteuning. Hiervoor bieden we de volgende services aan:

  • KernBouw klantportaal: inplannen van onderhoud, reparaties of vandalisme, inzien van de onderhoudshistorie en managementrapporten genereren;
  • Buiten kantooruren service (BKS): bereikbaar voor calamiteiten;
  • Vastleggen van afspraken, verplichtingen en SLA’s in contracten;
  • Duidelijke rapportages van o.a. uitgevoerde werkzaamheden, kosten en voortgang;
  • Lering trekken en bijsturen in gezamenlijke evaluatiemomenten.
Ontdek onze projecten
service-gedurende-iedere-fase-in-het-bouwtraject
” loading=”lazy” alt=”martijn-reedijk”>

Meer informatie over onze ervaringen met (semi)overheden?

Bel of mail Martijn Reedijk