a cute kitten

Onze blik op
de toekomst.

Meer over KernBouw

Met meer dan 100 enthousiaste collega’s in de binnen- en buitendienst realiseren we samen met onze partners ambitieuze onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Door onderling vertrouwen en goede samenwerking verzetten we bergen en bouwen we samen aan de toekomst. We gaan altijd voor meer dan ‘goed’ en komen iedere dag onze belofte na: het realiseren van duurzaam vakmanschap.

Onze
kernwaarden.

Bij KernBouw zijn we ervan overtuigd dat een goede samenwerking werkplezier en kwaliteit oplevert. Echte KernBouwers denken mee met elkaar én onze opdrachtgevers, zijn creatief en bouwen met passie en liefde voor het (bouw)vak. En stralen dat ook uit! Met ons sterke fundament weten we steengoede projecten te realiseren en leveren we een duurzame bijdrage aan de bouw.

 • Voor alles een oplossing
 • Kwaliteit duurt het langst
 • Eerlijk en direct
 • Passie en plezier
 • Duurzaam vakmanschap

KernBouw
in cijfers.

100+

KernBouwers

3

Vestigingen

100+

Projecten (klein en groot)

3

Jaarlijkse bedrijfsuitjes

1

Bootcamp per week

3

Sportieve uitdagingen per jaar

1

Gesponsorde top-athleet

Topprojecten
vragen om topteams.

Meer info over werken bij KernBouw

KernBouw heeft drie belangrijke werkgebieden: Vastgoedbeheer, Renovatie en Nieuwbouw. Hieronder vallen verschillende vaste afdelingen, met dynamische teams. Onze projecten worden gecoördineerd vanuit onze drie locaties: Cruquius, Amsterdam en Alblasserdam, waarbij onze teams evenwichtig zijn verdeeld tussen onze binnen- en buitendienst. KernBouw kenmerkt zich door een grote hoeveelheid eigen collega’s in de buitendienst.

Onze lijnen zijn kort en de deuren staan altijd open. Zo kennen we elkaar allemaal goed, waar je ook werkt. Bij KernBouw moedigen we iedereen aan om mee te denken en oplossingen aan te dragen, met 100% vertrouwen in elkaar. Zo kunnen we flexibel handelen én elkaar optimaal ondersteunen en adviseren.

topprojecten-vragen-om-topteams

Duurzaam
vakmanschap.

Bij KernBouw richten we ons op vandaag én de toekomst. Samen komen we dagelijks onze belofte na: het realiseren van duurzaam vakmanschap. Daarnaast richten we ons op het terugdringen van onze CO2-emissies door in te zetten op groene stroom in onze kantoren en op de bouwplaats, net als een elektrisch wagenpark. We zijn gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder niveau 3. In ons bouwproces richten we ons op het inzetten van duurzame oplossingen, zoals het hergebruiken van materialen, het doen van deelvervangingen en de toepassing van 3D-print technologieën. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame groei.

 • Een jong bedrijf met een eeuw historie;
 • Diversiteit aan bouwprojecten;
 • Financieel kerngezond;
 • Erkend leerbedrijf;
 • Transitie naar duurzaam ondernemerschap;
 • CO2-Prestatieladder (niveau 3);
 • Veiligheidsladder (niveau 3);
 • ISO gecertificeerd (9001:2015 Kwaliteit, 14001:2015 Milieu);
 • VCA** gecertificeerd.

Belangrijke thema’s
in ons fundament.

Duurzaamheid

Dagelijks werken we aan het realiseren van onze klimaatambitie en het verdiepen van ons duurzaamheidsbeleid.

Lees meer
Duurzaamheid

Veiligheid

‘We werken veilig of we werken niet’ is het motto van KernBouw. Samen streven we naar een veilige en gezonde werkomgeving.

Lees meer
Veiligheid

Certificering

Om altijd de hoogste kwaliteit te bieden, zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties en instanties. Ook zijn we ISO-gecertificeerd.

Lees meer
Certificering

Trotse
KernBouwers.

Lees hun ervaringen

“Bij KernBouw voel ik me helemaal thuis tussen mijn collega’s. We hebben een mooie mix van jonge en ervaren mensen, combineren passie met plezier en ondernemen veel samen!”

“Bij KernBouw voel ik me helemaal op mijn plek. Het hele bedrijf kent mij, en ik ken het bedrijf door en door.”

De kern
van KernBouw.

Mensen die vaak met ons samenwerken zien in KernBouwers enthousiasme, gedrevenheid, hartstocht voor techniek en concentratie als we aan het werk zijn. Dagelijks werken we met meer dan 100 medewerkers aan mooie ambitieuze projecten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste betrouwbare onderaannemers en leveranciers. Waar we voor staan en gaan is: kwaliteit, duurzaamheid en bovenal een tevreden klant.

Samen met
ons bouwen?

Met elkaar ambitieuze projecten realiseren

Neem contact op