Project

Uitbreiding kantoren voor Speciaal Onderwijs De Parel

Bouwkundige en technische werkzaamheden voor de aanbouw van 3 kantoren.

  • Branche Scholen
  • Project Uitbreiding kantoren voor Speciaal Onderwijs De Parel
  • Plaats Haarlem
  • Opdrachtgever Stichting Spaarnesant
  • Bouwtijd 6 maanden

Stichting Spaarnesant heeft ons de opdracht gegeven voor de realisatie van 3 nieuwe kantoren voor De Parel. Deze school voor Speciaal Onderwijs is bedoeld voor kinderen met een lichamelijke handicap of ziekte.

KernBouw heeft met de architect en opdrachtgever het ontwerp uitgewerkt. Vervolgens heeft overleg met onderaannemers, adviseurs en leveranciers geleid tot het beste resultaat: nieuwe en  duurzame kantoren.

De bouw van SBO De Parel bestond uit diverse werkzaamheden, zoals het installeren van moderne ventilatie- en airconditioningsystemen voor een beter comfort en energiezuinigheid.

Voor deze school was het extra belangrijk dat er rust, veiligheid en zo min mogelijk afleiding was voor de leerlingen tijdens dit proces. Omdat KernBouw gewend is om te werken in scholen die nog in gebruik zijn, hebben de leerlingen tijdens de werkzaamheden niet hoeven te verhuizen.

De school staat midden in een woonwijk. De bouwlogistiek is afgestemd binnen de mogelijkheden van deze binnenstedelijke locatie. Het transport heeft zoveel mogelijk plaatsgevonden met kleinere vrachtwagens. KernBouw heeft gezorgd voor duidelijke communicatie met de omwonenden.

" loading="lazy" alt="sander-schrama">

Meer informatie over onze ervaringen met Scholen?

Bel of mail Sander Schrama