Project

Dagelijks en Mutatie Onderhoud Kennemer Wonen

Vanaf 2015 heeft KernBouw met Kennemer Wonen een overeenkomst voor de organisatie en uitvoering van het Dagelijks- en Mutatie Onderhoud in verschillende locaties in Noord-Holland.

  • Branche Woningcorporaties
  • Project Dagelijks en Mutatie Onderhoud Kennemer Wonen
  • Plaats Noord-Holland
  • Opdrachtgever Kennemer Wonen
  • Bouwtijd Doorlopend

Kennemer Wonen is een woningbouwcorporatie in de regio Noord-Kennemerland. Kennemer Wonen verhuurt huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest. Kennemer Wonen heeft ruim 10.000 huurwoningen in deze regio. Het Dagelijks Onderhoud (reparatie en service) is gebaseerd op een afkoopregeling en het Mutatie Onderhoud op eenheidsprijzen.

Voor het Dagelijks Onderhoud maakt Kennemer Wonen gebruik van het klantportaal van KernBouw. Dit portaal biedt alle partijen de mogelijkheid een reparatieverzoek in te dienen, maar ook het verloop hiervan te volgen.

De KernBouw vakmensen beschikken over een tablet waarin zij de uitgevoerde werkzaamheden vastleggen. Deze gegevens worden vervolgens in een database opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyses.

Het indienen van het verzoek is de start voor het snel en effectief verhelpen van het probleem. Heldere communicatie, first-time-fix en een goed resultaat staan hierbij centraal en dragen bij aan de tevredenheid van de bewoners. Het Dagelijks Onderhoud is gebaseerd op een afkoopregeling en betreft meer dan 4700 eenheden.

Daarnaast helpt KernBouw Kennemer Wonen hun woningbestand op niveau te houden door woningen te muteren en gereed te maken voor nieuwe bewoners. Deze werkzaamheden bestaan uit:

Het renoveren van Badkamer, Keuken en Toilet (BKT).
Het Energetisch verbeteren van de woningen en deze opwaarderen naar een hoger energielabel.
Woningen revitaliseren en naar verhuurbaar niveau terugbrengen

" loading="lazy" alt="martijn-reedijk">

Meer informatie over onze ervaringen met Woningcorporaties?

Bel of mail Martijn Reedijk