Project

Groot onderhoud Velserhooft

Bijzonder aan dit project was dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde toestand in een binnenstedelijk gebied, waarbij opdrachtnemer verantwoordelijk was voor de volledige communicatie en coördinatie. De 96 woningen van Velserhooft werden door KernBouw succesvol verbeterd en gingen van Energielabel F naar B, met korte doorlooptijden en minimale impact voor de bewoners.

  • Branche Woningcorporaties
  • Project Groot onderhoud Velserhooft
  • Plaats Santpoort-Noord
  • Opdrachtgever Stichting HBA
  • Bouwtijd 12 maanden

Het gehele project is volgens Lean aangepakt d.m.v. de met alle partijen vooraf opgestelde pull-planning. In vijf maanden hebben wij alle 96 woningen voorzien van nieuwe sanitaire ruimtes, een nieuwe keuken en nieuwe beglazing van kozijnen. Een aanpassing van de E&W-installatie en het vervangen van de gietijzeren standleidingen heeft ervoor gezorgd dat iedere woning over een eigen CV beschikt. Het gehele complex is opgewaardeerd van energielabel F naar energielabel B conform subsidievoorwaarden.

Aan de buitenzijde is het complex verfraaid door het vervangen van de galerij en de balkonhekken, het vervangen van het gevelmetselwerk op de kopgevels en de liftschacht en het vervangen van de kozijnen.

" loading="lazy" alt="martijn-reedijk">

Meer informatie over onze ervaringen met Woningcorporaties?

Bel of mail Martijn Reedijk