Dagelijks Onderhoud

Projectomschrijving

Voor woningcorporaties, VVE’s, winkelcentra, (zakelijk) vastgoed eigenaren voert KernBouw Dagelijks Onderhoud uit. 24/7 is onze servicedienst beschikbaar en kan er gebruik worden gemaakt van het klantportaal van KernBouw. Dit portaal biedt alle partijen de mogelijkheid een reparatieverzoek in te dienen, maar ook het verloop hiervan te volgen. Het indienen van het verzoek is de start voor het snel en effectief verhelpen van het probleem. Heldere communicatie, first-time-fix en een goed resultaat staan hierbij centraal en dragen bij aan de tevredenheid van de bewoner of gebruiker.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Rick de Ruiter:
088 32 32 600
rdruiter@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Rick de Ruiter
088 32 32 600
rdruiter@kernbouw.nl