Kennemer Wonen

Projectomschrijving

Vanaf 2015 heeft KernBouw met Kennemer Wonen een overeenkomst voor de organisatie en uitvoering van het Dagelijks- en Mutatie Onderhoud in verschillende locaties in Noord Holland.

Kennemer Wonen is een woningbouwbouwcorporatie in de regio Noord-Kennemerland. Kennemer Wonen verhuurt huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest. Kennemer Wonen heeft ruim 10.000 huurwoningen in deze regio. Het Dagelijks Onderhoud (reparatie en service) is gebaseerd op een afkoopregeling en het Mutatieonderhoud op eenheidsprijzen. 

Voor het Dagelijks Onderhoud maakt Kennemer wonen gebruik van het klantportaal van KernBouw. Dit portaal biedt alle partijen de mogelijkheid een reparatieverzoek in te dienen, maar ook het verloop hiervan te volgen.  

De KernBouw vakmensen beschikken over een tablet waarin zij de uitgevoerde werkzaamheden vastleggen. Deze gegevens worden vervolgens in een database opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyses.

Het indienen van het verzoek is de start voor het snel en effectief verhelpen van het probleem. Heldere communicatie, first-time-fix en een goed resultaat staan hierbij centraal en dragen bij aan de tevredenheid van de bewoner. Het Dagelijks Onderhoud is gebaseerd op een afkoopregeling en betreft meer dan 4700 eenheden.   

Daarnaast helpt KernBouw Kennemer Wonen hun woningbestand op niveau te houden door woningen te muteren en gereed te maken voor nieuwe bewoners. Deze werkzaamheden bestaan uit:

 

  • Het renoveren van Badkamer, Keuken en Toilet (BKT).
  • Het Energetisch verbeteren van de woningen en deze opwaarderen naar een hoger energielabel.
  • Woningen revitaliseren en naar verhuurbaar niveau terugbrengen

Details

Project
Dagelijks- en Mutatieonderhoud
Plaats
Noord-Holland
Opdrachtgever
Kennemer Wonen
Bouwtijd
Doorlopend

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Maarten Smit:
088 32 32 600
msmit@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Maarten Smit:
088 32 32 600
msmit@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.