HoutBouw Appartementen

Projectomschrijving

Speciale aandacht is er binnen KernBouw voor het bouwen met hout. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen op dit vlak hebben ervoor gezorgd dat het bouwen met hout als basis voor de constructie van appartementen binnen onze organisatie de hoogste prioriteit heeft gekregen. Verschillende houtbouwconcepten voor rijtjeswoning of appartement zijn daarvan het resultaat. We kunnen er niet meer omheen, bouwen met hout heeft de toekomst!

De bouwsnelheid van HoutBouw is een groot voordeel. De vrije ontwerp indelingen zijn eindeloos, maar er zijn nog veel meer positieve punten te melden! Eén van de belangrijkste eigenschappen is het feit dat de woning damp-open is en niet dampdicht zoals de huidige gebouwde nieuwbouw. De luchtkwaliteit is daardoor veel beter.

Bouwen met hout is duurzaam, 99% van de boom wordt gebruikt er is dus nagenoeg geen verspilling van grondstoffen. Geen zorgen over ontbossing, er worden in Finland veel meer bomen aangeplant dan gekapt. De bomen zijn afkomstig van duurzaam beheerde en PEFC-gecertificeerde bossen.

Houten woningen hebben een uitstekende akoestiek, een lange levensduur door de antibacteriële eigenschappen van het hout, een unieke eigenschap voor CO2 opslag en een goede warmte accumulatie (koel in de zomer en warm in de winter).

Wonen in hout. Duurzaam, gezond, natuurlijk én mooi wonen..

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Duurzaamheid?
Neem dan contact op met Maarten Smit:
088 32 32 600
msmit@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Duurzaamheid?
Neem dan contact op met Maarten Smit:
088 32 32 600
msmit@kernbouw.nl