Groot Onderhoud Velserhooft

Projectomschrijving

Bijzonder aan dit project was dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde toestand in binnenstedelijk gebied, waarbij opdrachtnemer verantwoordelijk was voor de volledige communicatie en coördinatie. De 96 woningen van Velserhooft werden door KernBouw succesvol verbeterd en gingen van Energielabel F naar B, met korte doorlooptijden en minimale impact voor de bewoners.

Het gehele project is volgens Lean aangepakt d.m.v. de met alle partijen vooraf opgestelde pull-planning. In vijf maanden hebben wij alle 96 woningen voorzien van nieuwe sanitaire ruimtes, een nieuwe keuken en nieuwe beglazing van kozijnen. Een aanpassing van de E&W-installatie en de gietijzeren standleidingen vervangen heeft ervoor gezorgd dat iedere woning over een eigen CV beschikt. Het gehele complex is opgewaardeerd van label F naar label B conform subsidievoorwaarden.

Aan de buitenzijde is het complex verfraaid door het vervangen van de galerij en de balkonhekken, het vervangen van het gevelmetselwerk op de kopgevels en de liftschacht en het vervangen van de kozijnen.

Details

Project
groot onderhoud Velserhooft
Plaats Santpoort-Noord
Opdrachtgever
Stichting HBA
Bouwtijd
12 maanden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.