Optopwoningen De Hofstede

Projectomschrijving

Voor Velison Wonen realiseerde KernBouw op het bestaande woongebouw ‘De Hofstede’, 10 zorggerelateerde tweekamerappartementen met gemeenschappelijke ruimtes en balkons. De nieuwe woningen werden tussen twee bestaande woningen ingebouwd en kregen een iets ander uiterlijk. Maar uiteindelijk ziet het gebouw eruit als één geheel.

Tijdens de uitvoering zijn overlast besparende maatregelen getroffen op het gebied van, inwateren, geluid, verkeer, parkeren en transport bewegingen, de onderliggende woningen zijn gewoon bewoonbaar gebleven tijdens de realisatie van de appartementen.

Woonzorgcentrum De Hofstede bestaat na de uitbreiding uit 150 zelfstandige sociale huurwoningen, met op de begane grond diverse voorzieningen waar alle inwoners van Velserbroek gebruik van kunnen maken.

We hebben het casco gerealiseerd met Prefab HSB wanden om de bouwsnelheid te verhogen en daarmee de overlast te beperken.

Details

Project
Nieuwbouw 10 zorggerelateerde appartementen De Hofstede
Plaats
Velserbroek
Opdrachtgever
Velison Wonen
bouwtijd
8 maanden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.