Gemeente Zaanstad

Projectomschrijving

KernBouw heeft jarenlange ervaring om het vastgoed van verschillende gemeentes te beheren en te onderhouden.  Verduurzaming, restauraties, gevelonderhoud, en meerjarig onderhoudswerkzaamheden zijn voor de gemeente Zaanstad belangrijke peilers en bij KernBouw in vertrouwde handen. Voor de gemeente Zaanstad bestaan veel van onze werkzaamheden uit het uitvoeren van houtrotherstel, schilderwerkzaamheden, isoleren van gevels,  het vervangen  van boeidelen, het plaatsen van isolatieglas om een gebouw zo energiezuinig mogelijk te maken. Diverse onderdelen zoals Sportcomplexen, zwembaden, de brandweerkazerne en de begraafplaats maken deel uit van onze  samenwerking met de gemeente Zaanstad om  dagelijks bouwkundige werkzaamheden uit te voeren.

Details

Project
Diverse onderhouds-
werkzaamheden
Plaats
Zaandstad
Opdrachtgever
Gemeente Zaanstad
Bouwtijd
Doorlopend

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met (Semi) Overheden?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met (Semi) Overheden?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl