Kennemerhart

Projectomschrijving

Kennemerhart biedt vanuit tien woonzorgcentra en verpleeghuizen, diverse behandelcentra en meerdere dag- en ontmoetingscentra diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn. Met ongeveer 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden zij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in Kennemerland. Bij Kennemerland kunnen onze cliënten rekenen op persoonlijke zorg die met aandacht wordt verleend. Samen zetten wij ons iedere dag in om goede en liefdevolle zorg te leveren. 

Voor de Diverse locaties van het Kennemerhart verricht Kernbouw al meerdere jaren bouwkundige werkzaamheden in en aan de locaties. Dit kan renovatiewerkzaamheden aan de gevel zijn, of het  vervangen van keukens voor de bewoners van de daglocaties. Aangezien de bewoners altijd in het pand aanwezig zijn gaan we met zorg om met de werkzaamheden die wij moeten verrichten, zodat de bewoners zo min mogelijk last hebben van ons.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Gerard van Bruggen:
088 32 32 600
gvbruggen@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Gerard van Bruggen:
088 32 32 600
gvbruggen@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.