Verbouwen en inrichten Hoofdkantoor Odion

Projectomschrijving

Odion is een organisatie voor maatschappelijk werk met 60 locaties en ruim 500 medewerkers. Het regiokantoor Waterland, regiokantoor Zaanstreek/Kennemerland en het Service Bureau zijn nu gevestigd in één pand in Wormer. Odion heeft samen met Addis Architectuur KernBouw benaderd om dit nieuwe hoofdkantoor te verbouwen.

Er werd nog druk gesproken over het ontwerp en de inrichting terwijl KernBouw al volop aan het werk was. Van start tot oplevering is het gehele project in een recordtijd van 9 weken gerealiseerd! 

Eén van de verrassingen was dat alle datakabels vernieuwd moesten worden. Het pand bleek geen eigen voorzieningen te hebben, de kabels kwamen vanaf een naburig pand. Een grotere serverruimte werd gebouwd en zo’n 8,5 km datakabels zijn vernieuwd.

1.880m2 werkruimte verdeelt over 3 etages heeft KernBouw volledig verbouwd en ingericht. Vaste kantoren moesten flexwerkruimtes worden. Het hoofdkantoor is voorzien van o.a. nieuwe meubels, nieuwe verlichting, vouwwanden, toiletgroepenen keukens. Glazen wanden zijn uit elkaar gehaald en herplaatst, kozijnen en deuren zijn daar waar mogelijk hergebruikt. Duurzaam bouwen heet dat!

KernBouw is trots op de samenwerking met alle partijen en het eindresultaat!

Details

 

Project
Verbouwen en Inrichten Hoofdkantoor Odion
Plaats
Wormer
Opdrachtgever
Odion
Architect
Addis Architectuur
Bouwtijd 9 weken

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.