Renovatie Tandzorg Santpoort

Projectomschrijving

Tandzorg Santpoort is gevestigd in een voormalig politiebureau dat aan verbetering toe was. Door de hoge kosten en beperkte beschikbaarheid van de tijdelijke ruimte, moest dit project met grote snelheid uitgevoerd worden. Na de asbestsanering is dit project in 16 weken gerealiseerd.

Om deze ambitieuze planning te kunnen halen is ervoor gekozen om uitsluitend het dak en de vloer te behouden en verder alles te vernieuwen. Het voordeel van zo’n grootschalige renovatie is dat de indeling aangepast kon worden: het aantal behandelkamers is verdubbeld. Addis Architectuur heeft het ontwerp gemaakt. KernBouw heeft Tandzorg Santpoort een volledig nieuw gezicht gegeven.

Details

 

Project
Renovatie Tandzorg Santpoort
Plaats
Santpoort Noord
Opdrachtgever
Tandzorg Santpoort
Architect
Addis Architectuur
Bouwtijd 16 weken

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.