Renovatie Hartekamp

Projectomschrijving

De Stichting Hartekamp Groep heeft meer dan 40 zorglocaties en biedt diverse vormen van wonen, werken, leren en ondersteuning aan in de hele regio van Heemskerk tot aan Nieuw-Vennep. KernBouw is trots om voor deze organisatie onderhoudswerkzaamheden uit te mogen voeren.

KernBouw heeft gewerkt op Locatie Hartekamp in Heemstede. Op dit park staan enkele tientallen woningen voor kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. De woningen zijn gelijkvloers en gebouwd in twee woonlagen.

De meeste woningen bieden plek aan 8 bewoners, die de keuken en de woonkamer met elkaar delen. Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer en eigen sanitair. De woningen en gezamenlijke ruimtes zijn opgeknapt. Keukens zijn vernieuwd, er is o.a. geschilderd en behangen en daarnaast is ook tot in detail aan de veiligheid gedacht van de bewoners.

Tijdens de werkzaamheden hanteerden onze vaklieden speciale gedragsregels om de leefomgeving van de mensen zo min mogelijk te verstoren.

Details

 

Project
Renovatie Hartekamp
Plaats
Heemstede
Opdrachtgever
Stichting Hartekamp Groep
Bouwtijd
Verdeeld over hele jaar

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Zorginstellingen?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Zorginstellingenbrochure.