Verbouwing en uitbreiding Wijkgezondheidscentrum Velserbroek

Projectomschrijving

In Velserbroek is Velison Wonen eigenaar van het woon-zorgcomplex De Hofstede. Het complex bestaat uit 140 appartementen. KernBouw startte in november 2014 met de verbouwing en uitbreiding van het wijkgezondheidscentrum aan de Aletta Jacobsstraat. In 2015 werd het project opgeleverd

In totaal is er na de verbouwing circa 300 m2 extra praktijkruimte beschikbaar gekomen. Bovendien zijn de nogal gedateerde behandelruimtes gemoderniseerd. Het WGC heeft voor de inwoners van Velserbroek en zeker ook voor de oudere bewoners van De Hofstede een essentiële functie. Door de uitbreiding is het brede aanbod aan zorgvoorzieningen in Velserbroek voor de toekomst veiliggesteld. Door de aanwezigheid van de zorgvoorzieningen direct in de buurt, kunnen bewoners langer in hun eigen wijk en huis blijven wonen. De verbouwing past binnen de strategie van Velison Wonen om wijkgericht te werken. Het WGC wordt gehuurd door de stichting Wijkgezondheidscentrum Velserbroek (SWV) waarin onder meer huisartsen, een fysiotherapeut en een apotheker participeren.

Details

 

Project
verbouwing en uitbreiding Wijkgezondheidscentrum Velserbroek
Plaats
Velserbroek
Opdrachtgever
Velison Wonen
Bouwtijd
8 maanden

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met Woningbouwcorporaties?
Neem dan contact op met Sander Schrama:
088 32 32 600
sschrama@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Woningbouwcorporatiebrochure.