12 september 2023

Renovatie Kinderboerderij Haarlem

Voor Alles een Oplossing, Passie en Plezier. Twee van onze kernwaarden die goed uit de verf komen bij het volgende project:

In opdracht van de gemeente Haarlem gaan wij stadsboerderij De Houthoeve verbouwen.

De medewerkers krijgen hier een nieuw kantoor, kantine, een opslag- en een kleedruimte. De bestaande toiletgroep wordt gerenoveerd inclusief een nieuw miva-toilet en er komt een nieuw publieksinformatie centrum.

De dakpannen moeten worden verwijderd zodat wij dakbeschot kunnen aanbrengen ten behoeve van de isolatie. Op dit moment kijk je rechtstreeks tegen de pannen aan. De Velux ramen worden verplaatst en uiteraard komen er beneden en boven nieuwe vloeren in.  Er worden verschillende nieuwe (boerderij)deuren geplaatst en de trap naar het kantoor en kantine wordt vervangen.

Wij zijn gewend om rekening te houden met de bewoners en/of gebruikers van een complex. Deze keer moeten we extra voorzichtig te werk gaan, zodat de dieren zo min mogelijk last hebben van de verbouwing en niet kunnen ontsnappen! Maar het blijft een gek gezicht om over de boerderij een kooiaap te zien rijden om materialen te leveren.

KernBouw. Duurzaam Vakmanschap.

#nieuwbouw #renovatie #gemeenteHaarlem #beestenboel