Wijde Wereld

Projectomschrijving

Voor Stichting Spaarnesant realiseert KernBouw één van de eerste volledig houten scholen waarbij er gekozen wordt voor een gevel van CLT (Cross Laminated Timber) volgens het passief bouwen principe. Behalve de innovatieve nieuwbouw worden de massieve houten delen ook op een vleugel als renovatiemateriaal toegepast, waardoor een groot deel van het bestaande gebouw gehandhaafd kan worden. Door de nieuwbouw en renovatie krijgt het schoolgebouw een compleet nieuw uiterlijk, maar blijft de karakteristieke gebouwvorm bewaard. Het comfortniveau en de energieprestatie worden tegelijk naar de huidige maatstaven opgetrokken. KernBouw heeft ruime ervaring met renovatie en nieuwbouw van scholen terwijl deze in gebruik zijn. De leerlingen zullen hier zo min mogelijk last van hebben.

Details

Project
Wijde Wereld
Plaats
Haarlem
Opdrachtgever
Stichting Spaarnesant
Architect Kristinsson Architecten
Bouwtijd
1 jaar

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bouwen of renoveren van Scholen?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Scholenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bouwen of renoveren van Scholen?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Scholenbrochure.