Projectomschrijving

In 2019 hebben we voor opdrachtgever Tacx de fundering en parkeerkelder gerealiseerd van een nieuw pand op het Industrieterrein De Boeg, naast de A44. Een indrukwekkend betonproject met een vloeroppervlakte van 3.100 m2 en een vloerdikte van 50 cm. Er was 1.550 m3 beton nodig voor de vloer. Gezien deze enorme hoeveelheid is het storten opgesplitst in twee fasen.

Het plannen van deze operatie heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Voor het verkrijgen van een optimaal eindresultaat moet tijdens het storten van beton het weer meewerken. Regen en extreme warmte volgden elkaar op. Met geduld en flexibiliteit kwam KernBouw tot een mooi resultaat!

Details

Project
Tacx hoofdkantoor –  fundering en parkeerkelder
Plaats
Oegstgeest
Opdrachtgever
Tacx
Bouwtijd
4 maanden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl