Pannenbier! De nieuwbouw van het scholengebouw voor De Tweemaster en De Meerpaal heeft zijn hoogste punt bereikt. Feest dus op het Broekplein in Leiden. Gelukkig had onze uitvoerder Chris Bekooij een vlag van 4×6 meter bewaard voor de gelegenheid 😊 Veel dank aan de gemeente Leiden voor het aanbieden van een borrel en attenties voor alle collega’s op de bouwplaats! Deze werden na een mooie speech door wethouder Abdelhaq Jermoumi persoonlijk overhandigd, waarna hij door onze projectleider John van der Zwaan werd rondgeleid door het gebouw. Ook de directeuren van de basisscholen maakten een eerste ronde door hun toekomstige werkplek. Na de rondleiding dwong de regen ons naar binnen. Het goede nieuws: we zijn waterdicht, de sfeer zit er goed in, evenals het tempo. Op naar de oplevering!

KernBouw. Duurzaam Vakmanschap.