En weer een mijlpaal: het hoogste punt is bereikt bij basisschool de Wijde Wereld! Onder toeziend oog van een aantal leerlingen van deze basisschool hebben Jan Aalberts van Stichting Spaarnesant en Sanne Groot, directeur van de school, de vlag gehesen om dit te vieren.

Geen pannenbier (want er komen ook helemaal geen dakpannen op het dak), maar wel ijsjes voor de kinderen.

De leerlingen gaan tijdens de werkzaamheden gewoon naar school en zullen 2x moeten verhuizen. Tom van Hooijdonk (Stichting Spaarnesant) geeft aan dat het heel bijzonder is hoe weinig overlast de leerkrachten en leerlingen ervaren tijdens de bouw. De school zal eind dit jaar klaar zijn voor gebruik.

 

Opdrachtgever: Stichting Spaarnesant
Directievoering: Res & Smit
Architect: Kristinsson Architecten
Electrotechniek : Borms Electrotechniek
Hei-en fundatiewerk: Arie de Winter en Zn.
Installatietechniek: NSN service

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.