Voor de Amsterdamse Studenten Roeivereniging Nereus zijn we gestart met de aanbouw van een nieuwe serre en het vernieuwen van de koepel.

De verbouwing wordt aan 2 kanten van het gebouw uitgevoerd. Aan de straatzijde komt een uitbouw om het krachthonk te vergroten. Aan de kant van het gebouw met uitzicht op de Amstel komt een grotere nieuwe ronde serre, voorzien van gebogen, zon- en geluidwerend HR++ glas. Zo wordt niet alleen de sociëteit groter en kunnen de trainingen en wedstrijden goed bekeken worden, maar wordt het pand ook beter geïsoleerd en dus duurzamer. De beide ruimtes worden opgetrokken uit thermisch onderbroken stalen kozijnen.

 

Opdrachtgever: ASR Nereus

Architectenbureau: Studio Higgs

Kozijnen: Stieva metaal groep

Hoofdaannemer: KernBouw bv

 

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.