Voor onze opdrachtgever Elan Wonen, hebben wij de opdracht gekregen om Huisartsenpraktijk de ZOED (Zorgverleners Onder Een Dak) in Heemstede uit te breiden.

In de ZOED zijn een apotheek, een fysiotherapeut, twee huisartsenpraktijken en Stichting Zorgbalans gevestigd. Het gebouw is in 2009 gerealiseerd. De huisartsenpraktijken zijn gegroeid en hebben behoefte aan uitbreiding. KernBouw realiseert hier 3 spreekkamers met separate onderzoekruimtes en een behandelkamer.

Tijdens de bouwwerkzaamheden moeten wij er rekening mee houden dat de praktijk operationeel blijft en de cliënten, behandelaars en bewoners zo min mogelijk last hebben van de bouwwerkzaamheden. Om de bouwtijd zo kort mogelijk te houden hebben wij gekozen om met Prefab HSB-wanden te werken.

Elan Wonen

HBN architecten

Pieters Bouwtechniek

 

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.