Is deze keer Joep van Hooijdonk. Hij is sinds begin dit jaar aan de gang als Assistent-Projectleider bij KernBouw.

Hij ondersteunt onze projectleider Peter, die al bijna 50 jaar in de bouw werkzaam is, een betere leermeester bestaat niet!

Joep staat aan het begin van zijn carrière: “Omdat ik best handig ben, heb ik gekozen voor HBO bouwtechnische bedrijfskunde. Een aantal jaar geleden heb ik al gewerkt als stagiair bij KernBouw, dus ik vind het heel leuk hier weer terug te zijn. Ik kan zien dat KernBouw gegroeid is sinds die tijd.”

Op dit moment werkt hij aan een project voor de gemeente Haarlem en Elan Wonen. Voor deze opdrachten moet hij veel afstemmen met de klant en is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en de kosten.

“Ik vind het fijn om van A-Z betrokken te zijn bij een project. Als (assistent) Projectleider werk je binnen KernBouw nauw samen met de afdeling calculatie, werkvoorbereiding en uitvoerders. Op deze manier ben je echt met iets tastbaars bezig”.

“Er heerst een goede sfeer bij KernBouw en ik werk met leuke collega’s.  Voor deze functie moet je klantgericht zijn, goed kunnen samenwerken en ook gestructureerd zijn. En natuurlijk goed kunnen tafelvoetballen!”

 Welkom Joep !

KernBouw. Duurzaam Vakmanschap.