Het belang van inzicht in locatie, element en defect

Voor een integraal werkend proces van dagelijks onderhoud is een duidelijke beslisboom een vereiste. Een beslisboom is een totaaloverzicht van diverse LED’s. “LED” staat voor Locatie-Element-Defect.​

 De LED functioneert voor medewerkers als handvat voor het bepalen van de afrekenwijze, contractpartner, en planning van het werk. Deze manier van werken heeft een ander groot pluspunt: de verzoeken bevatten belangrijke data en daarmee inzicht in de staat van het vastgoed. Mits goed vastgelegd en ontsloten biedt deze data de opdrachtgever inzichten op het gebied van kwaliteit, kosten en snelheid van afhandeling.

Bij een goed gebruik van deze beslisboom kan KernBouw de opdrachtgever onderbouwende voorspellingen bieden. Deze voorspellingen beperken zich niet tot dagelijks onderhoud, maar zijn toepasbaar op planmatig onderhoud, nieuwbouwprojecten en beleidsbeslissingen. ​

Wilt u meer weten over de servicemogelijkheden van KernBouw? Download hier de volledige brochure of neem contact op met Maarten Smit op 088 32 32 600

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.