Grip op de kosten en het uitvoeringstraject zullen nu en in de toekomst altijd noodzakelijk blijven. Het afkopen van onderhoud is een belangrijk onderdeel in het maken van een efficiëntieslag hierin.

KernBouw bedient al jarenlang opdrachtgevers op deze manier en ontwikkelt en verbetert deze dienstverlening door integrale samenwerking met klanten. Het afkopen van onderhoud biedt een besparing in tijd en kosten doordat het aantal administratieve handelingen flink wordt verminderd.

Tevens biedt een juist gebruik van deze contractvorm, verbeteringen op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit en hierin hebben beide partijen een gelijk belang. Onze visie hierop is dat we gezamenlijk een optimale demarcatie, gebaseerd op informatie van uw bezit, blijven streven.

Deze contractvorm is echt maatwerk waarbij vertrouwen en respect voor elkaars belangen vertrekpunt zijn.

Wilt u meer weten over het afkopen van onderhoud of de servicemogelijkheden van KernBouw? Download hier de volledige brochure of neem contact op met Maarten Smit op 088 32 32 600

 

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.