Vacature werkvoorbereider

 

Inhoud van de functie:

Bij KernBouw ben jij niet alleen een Werkvoorbereider, maar word jij ook een echte KernBouwer! In de functie van Werkvoorbereider werk jij graag samen en kan jij jouw creativiteit kwijt. Wij werken aan diverse projecten zoals: nieuwbouw-, renovatie-, en onderhoudsprojecten, waar jij meerdere verschillende uitdagingen tegen zal gaan komen!

Jouw focus als Werkvoorbereider zal voornamelijk liggen op de volgende werkzaamheden:

 • Het maken van werktekeningen op basis van de klantvraag;
 • Het inplannen van werkzaamheden in samenwerking met de projectleider;
 • Het Inkopen en bestellen van benodigde materialen;
 • Het berekenen van de kostprijs en daarbij een scherp oog hebben voor het budget;
 • Het tijdig constateren van meer en/ of minderwerk.

Als Werkvoorbereider ben jij volop bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Jij bent van begin tot eind betrokken, van het voortraject tot oplevering, en deelt jouw bevindingen met de uitvoerder en projectleider!

Wat bieden wij jou:

KernBouw is een vakbekwame en ondernemende bouworganisatie met een historie van ruim 100 jaar! Onze blik naar de toekomst is ambitieus en wij richten ons dan ook vol op nieuwe technieken zoals: 3D-Printen, prefab bouwmodules en de inzet van duurzame materialen.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een goed marktconform salaris;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra;
 • Jij krijgt in totaal 43 verlof dagen, waarvan 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vakantiedagen met een aanvulling in ATV uren;
 • Vakantietoeslag van 8% van het loon;
 • De mogelijkheid voor een leaseauto en telefoon van de zaak;
 • Een jaarlijks personeelsfeest, uitjes en verschillende borrels voor alle KernBouwers!

Wat breng jij mee:

Wij zijn allereerst op zoek naar een KernBouwer, iemand die past binnen een informele werksfeer. Verder iemand die de kwaliteit van het werk vooropstelt en samen met ons als organisatie de groeiambitie tot een succes wil brengen. Tevens hopen wij dat jij als Werkvoorbereider een aantal kwaliteiten al in huis hebt, zoals:

 • Jij hebt minimaal een afgerond mbo-bouwkunde diploma;
 • Jij werkt accuraat en werkt samen als team;
 • Jij hebt enkele jaren ervaring in het werken met BIM;
 • Jij kent jouw weg in programma’s als Autocad en Revit;
 • Jij hebt jouw VCA-vol of ben bereidt deze via Kernbouw te behalen;

Sollicitatieproces:

Ons sollicitatie proces ziet er als volgt uit:

Mocht jij eerst vragen hebben stel deze vooral aan onze recruiter, Katinka Trompen per mail ktrompen@kernbouw.nl zij helpt jou graag verder. Ook als jij jouw CV en/ of motivatiebrief nog niet paraat hebt!