De vakanties zijn zo goed als voorbij, en we zijn weer volle kracht bezig op het project in Utrecht, Rijnvliet Oost. De ruwbouw van de begane grond, de parkeergarage en een klein deel van de woningen, is nu vrijwel gereed.

Binnenkort starten we met de woningen op de hogere verdiepingen. Deze zullen grotendeels bestaan uit een constructie van betonwanden en een breedplaatvloer. De betonwanden van de woningen worden in het werk gestort in stalen wandkisten. Ook worden de staalconstructies geplaatst t.b.v. de galerijen.

Op dit moment is er ca 6000m2 constructief vloeroppervlakte ten behoeve van woningen gereed en ca 2200m2 oppervlakte voor de binnentuin die op het dak van de parkeergarage komt.

Nog meer details:
De vloeroppervlakte van het gebouw is ca. 8750m2
Project: 198 appartementen Rijnvliet Oost
Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Van Schijndel Bouwgroep
Bouwtijd: 1 jaar

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.