KernBouw heeft veel vaklieden in dienst, waaronder ook een loodgieter. Het loodgietersvak is zeer divers.

Aan het woord is onze eigen loodgieter. “Je moet veel weten van verschillende (installatie)systemen, zoals cv-systemen, sanitair, verwarmings- en koelsystemen. De afwisseling als loodgieter bij KernBouw maakt het zo leuk. Ik kom bij mutatie projecten, maar ook in huizen waar de bewoners aanwezig zijn en bijvoorbeeld de badkamer of keuken gerenoveerd moet worden. De ene dag zit je onder de grond om leidingen door te trekken de andere dag op een dak om goten aan te leggen of te repareren. Goede communicatie vind ik heel belangrijk, zowel met je afdeling planning als met de bewoners.”.

Omdat zijn functie zo specifiek is, is hij ook verantwoordelijk voor de bestelling van zijn eigen materialen.

Heb je interesse in een baan als loodgieter bij KernBouw? Bekijk onze vacature op www.kernbouw.nl/werken-bij

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.