Voor Zorgcentra Meerlanden, locatie De Meerwende, heeft KernBouw een verbouwing gerealiseerd om trots op te zijn!  Zorgcentra Meerlanden ondersteunt ouderen in hun behoefte op het gebied van wonen, zorg en welzijn en draagt bij aan het verbeteren van de leefomgeving van hun cliënten, met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Om een ‘gastvrijheidsconcept’ te realiseren heeft KernBouw de volgende werkzaamheden uitgevoerd: 

  1. De receptie is verplaatst naar een voormalige wasmachine ruimte. Het winkeltje is ook opgegeven en omgebouwd tot kantoorruimte, dit geheel heet nu de backoffice.
  2. Daardoor is in de centrale hal ruimte ontstaan waar een deel van de keuken is bijgekomen, die als uitgifte balie gebruikt wordt, wat een echte blikvanger is geworden!
  3. Voor het nieuwe restaurant gedeelte zijn er 3 kantoren opgeofferd. Op deze manier kon het restaurant toegevoegd worden aan de centrale hal en komt er tevens extra licht binnen.
  4. Tot slot is de bestaande vergaderruimte omgebouwd tot multifunctionele ruimte. 

KernBouw heeft samen met Vink Installatie Groep en Strak Interieurmakers hard gewerkt en gezorgd dat de cliënten en overige bedrijfsvoering zo min mogelijk overlast hadden van de werkzaamheden. 

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.