Vandaag is bij Hofzicht Makelaars de inschrijving gestart voor de verkoop/verhuur van 18 startersappartementen in de voormalige Boazschool in Hillegom. KernBouw transformeert het pand tot zowel huur- als koopappartementen. Door de renovatie van het pand blijft de karakteristieke uitstraling bewaard, maar krijgt het pand een nieuwe herbestemming als woongebouw. Het is pand is full-electric,  de warmteopwekking voor de studio’s vindt plaats met gebruikmaking van luchtwarmtepompen. In het kader van circulariteit worden bestaande materialen en bouwdelen hersteld of hergebruikt. De monumentale gevel wordt door KernBouw gerestaureerd en authentieke kozijnen worden door KernBouw op ambachtelijke wijze in de eigen timmerfabriek op maat gemaakt.

 http://boazschoolhillegom.nl/

 KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.