Het realiseren van wanden op de begane grond voor het kleinere blok met appartementen is inmiddels afgerond en er wordt volop gewerkt aan de ondersteuning van de breedplaatvloer. De geprofileerde stalen balkonkolommen worden op maat gesteld. Nadat de bekistingspanelen zijn verwijderd brengt onze opdrachtgever Noorlander Bouw direct zijn kozijnen aan op de wanden.

 Het gehele kelderdek aan de achterzijde wordt met bitumen ingeplakt en voorzien van drainagedoek waarover granulaat en zand wordt gespoten. De bewoners kunnen daardoor straks genieten van een sfeervolle binnentuin op het kelderdek.

 In de fabriek zijn vooraf bevestigingsgaten in de stalen HEM260 balken geboord. Het plaatsen van de wapening voor de betonwanden paste tijdens het plaatsen naadloos!

 Op de begane grond van het grotere appartementenblok worden door KernBouw de wanden gesteld, gestort en ontkist. Per appartement worden in 10 dagen de wanden opgebouwd en om de dag een betonstort. Gezien de hoeveelheid beton wordt dit verdeeld over 5 stortingen.

 KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.