18 appartementen voormalige Boazschool

Projectomschrijving

In Hillegom ontwikkelt en realiseert KernBouw 18 startersappartementen in de voormalige Boazschool in Hillegom. Het gaat hierbij om zowel huur- als koopstudio’s. Door de renovatie van het pand blijft de karakteristieke uitstraling bewaard, maar krijgt het pand een nieuwe herbestemming als woongebouw. Het is full-electric: de warmteopwekking voor de studio’s vindt plaats met gebruikmaking van luchtwarmtepompen. In het kader van circulariteit worden bestaande materialen en bouwdelen hersteld of hergebruikt. De monumentale gevel wordt door KernBouw gerestaureerd en authentieke kozijnen worden door KernBouw op ambachtelijke wijze in de eigen timmerfabriek op maat gemaakt.

Detail

Project

18 appartementen voormalige Boazschool

Plaats
Hillegom
Opdrachtgever
Kernbouw Ontwikkeling
Bouwtijd 8 maanden

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze projecten?
Neem dan contact op met Michiel Vork:
088 32 32 600
mvork@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze projecten?
Neem dan contact op met Michiel Vork:
088 32 32 600
mvork@kernbouw.nl