Na een lange tijd was er weer een BBQ bij KernBouw. En hier had iedereen hal reikend naar uitgekeken! Wat was het gezellig om elkaar weer te zien. Ons eigen terrein hadden we ruim opgezet met tenten en meerdere barbecues. Maar ook was het een mooi moment om even stil te staan bij serieuzere zaken, want afgelopen 1,5 jaar is er veel gebeurd.

De markt is in beweging en er liggen voor KernBouw veel kansen: we verbeteren onze bestaande dienstverlening naar bestaande klanten en creëren met nieuwbouw & ontwikkeling ook een hele nieuwe dienstverlening voor nieuwe en bestaande klanten. Zo wil KernBouw in alle facetten van de bouw actief blijven en worden, en verder professionaliseren.

Wij zijn trots op onze mensen en hoe zij, ondanks alle corona maatregelen, met deze omstandigheden zijn omgegaan. We vinden het als werkgever belangrijk om interessant te blijven voor onze werknemers. Ondanks de crisis blijft KernBouw groeien. En zijn er het afgelopen jaar ook weer een hoop mensen bijgekomen.

Wij zien uit naar een zonnige zomer en toekomst, waarin het verder ontwikkelen van onze mensen en het professionaliseren van onze dienstverlening speerpunt is. 

Geniet van de zomer, proost! 

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.