Bij KernBouw is Maarten Smit al een tijdje een vertrouwd gezicht en sinds vorige maand is hij toegetreden als aandeelhouder. Kees van Duijn, Rob Hillebrink, Remko Röttger en Maarten Smit zijn nu aandeelhouders van KernBouw. Ruim 40 jaar ervaring hebben ze, in een bedrijf met meer dan 100 jaar historie!

Omstreeks 1910 is Thunnissen Bouw opgericht door de familie Thunnissen. In de jaren 80 was er veel behoefte aan garantie- en onderhoudsklussen. Kees van Duijn richtte daarom in 1982 Thunnissen Onderhoud op. Kees is nog steeds directeur maar gaat een stapje terug doen. 

 In 1985 werd Rob Hillebrink financieel medewerker en het bedrijf groeide verder. Het huidige KernBouw heeft meer dan 100 vaste mensen in dienst en Rob is al vele jaren financieel directeur.

In de loop der jaren werd het werk steeds meer uitgebreid met nieuwbouw- en renovatieprojecten en was er behoefte aan vernieuwingen. In 2018 werd de nieuwe naam KernBouw geïntroduceerd en kwam Remko Röttger als opvolger voor Kees van Duijn.

In 2021 treedt Maarten Smit toe tot de directie, hij is commercieel directeur. Maarten houdt zich vooral bezig met het verbeteren van de bestaande proposities en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening voor bestaande én nieuwe klanten.

KernBouw is klaar voor de toekomst! Nieuwbouw, renovatie- en onderhoudsprojecten, maar ook beton- en houtbouw en nieuwe bouwtechnieken staan in de planning.

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.