Voor onze klant PPG, een wereldwijde leverancier van o.a. verven, coatings, en speciale materialen voert KernBouw diverse projecten uit op verschillende locaties in Nederland.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij PPG, dus onze vaste ploeg KernBouwers is goed geïnstrueerd en houdt zich aan de regelgeving.

Een van de werkzaamheden is de jaarlijkse controle van alle brand- en nooddeuren in Amsterdam. Als preventief onderhoud nodig is wordt dat door ons uitgevoerd. In dat kader hebben wij bijv. de magazijndeur vervangen.
Daarnaast hebben we een hellingbaan voor de heftruck gemaakt voor betere toegankelijkheid van de productiehal. Tevens hebben wij een loods bekleed met nieuwe platen en een nieuwe hemelwaterafvoer geplaatst.

KernBouw wordt ook ingeschakeld bij de Sigma Service Centers indien nodig. Zo is er onlangs een vloer gefreesd en schuin naar buiten afgesmeerd zodat bij regenval het water niet naar binnen kon komen.

PPG meldt de opdrachten via hun vaste werkvoorbereider Patrick en wij zijn blij dat we PPG met deze verschillende opdrachten kunnen helpen!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.