Bij KernBouw passeren naast grote projecten ook talloze kleine klussen. En ieder verzoek vraagt om zijn eigen vakmensen.
Soms zijn het spoedmeldingen, bijvoorbeeld via CED Repair. Een gesprongen cv-leiding in een keuken, of dat er water komt uit een centraaldoos van de elektra in een slaapkamer. Dan moet de cv-monteur en elektricien vanzelfsprekend heel snel aan de slag! Het geeft een goed gevoel dat problemen in korte periode opgelost worden.

Onze metselaar heeft voor Kennemer Wonen een knap stukje metselwerk afgeleverd. Het bestaande voegwerk kwam eruit en de stenen lieten daardoor los. Nadat het lood vervangen was konden alle stenen weer terug worden geplaatst in de vorm van een halve maan.
Voor de VVE-Amsterdam hebben we een lekkage opgelost. Het lood bleek de veroorzaker van het probleem. Wij hebben een aantal lagen metselwerk verwijderd, nieuw lood aangebracht en de gevel weer opnieuw opgemetseld.

Een klant vroeg of wij ook een pad in hun tuin konden aanleggen? Ook dat is geen probleem!

Binnen, buiten, op de begane grond of op grote hoogte? Onze timmerlieden draaien kun hand (en hamer) niet om voor het herstellen van beschadigde wanden, dakgoten en deurkozijnen.

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.