Collega Bas is begonnen in 2007 bij KernBouw als timmerman. Het timmer vak vindt hij nog steeds erg leuk, maar het werd tijd om een volgende stap te maken. Sinds een paar maanden werkt hij dan ook als werkvoorbereider bij onze afdeling vastgoedbeheer; dagelijks- en service onderhoud.
Hij houdt zich vooral bezig met bewoonde woningen voor onze klant Elan Wonen. Hier wilde hij graag werken, omdat daar alle facetten van het vak aan bod komen: planning, werkroosters en offertes maken, het contact met leveranciers en daarnaast is hij ook nog veel op de werken te vinden.
Bas is een echte regelaar en houdt ervan om tot in detail te plannen. Hij wordt goed begeleid door zijn mentor Martijn, een ervaren werkvoorbereider bij KernBouw. “Bas is een leuke, vrolijke collega en wil graag leren. In het begin was het even wennen voor hem, ook i.v.m. alle interne ICT-systemen, maar hij pakt het snel op. Ik heb steeds minder werk aan hem.” zegt Martijn lachend!
Bas heeft veel contact met de bewoners en hij begrijpt dat het voor hen soms lastig is als KernBouw over de vloer komt om iets te vervangen/repareren. Maar als het werk klaar is en de klant is tevreden, dan is Bas dat ook!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.