KernBouw werkt momenteel aan het herstel van het Stadhuis in Haarlem. Een mooi en uitdagend project wat o.a. bestaat uit restauratiewerkzaamheden en houtrotreparaties. Onze uitvoerder kijkt samen met de werkvoorbereider en de architect Dennis van Veen van Veldman Rietbroek architecten goed naar de vele details (luiken, gootklossen etc.). Alles wordt gefotografeerd en nauwkeurig vastgelegd, het monumentale pand moet immers weer in originele staat teruggebracht worden.

Uiteraard speelt het weer een grote factor bij dit project waar rekening mee gehouden moet worden in de planning. Het voegen van de gevel is de volgende fase, het voegwerk moet bij de juiste temperatuur drogen.

De torenspits is inmiddels opgeleverd, dus binnenkort zal de toren weer zichtbaar zal zijn. Alle werkzaamheden verlopen tot nu toe voorspoedig, de verwachting is dat het stadhuis eind april weer in ere is hersteld!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.