KernBouw Amsterdam kreeg kortgeleden een melding van CED Repair van een lekkage in een riool. Deze badkamer was net een jaar oud, dus de bewoners wilden vanzelfsprekend liever niet dat de hele badkamer gesloopt zou moeten worden voor een reparatie. Gelukkig hadden de gedupeerden 10 jaar geleden tijdens de bouw van hun huis foto’s genomen van het leiding- en rioolwerk in de betonvloeren. Met een lekdetectierapport en een onderzoek met een camera in het riool hebben we het hele leidingwerk in kaart kunnen brengen. Op deze manier hebben we de lekkage weten op te sporen waar deze exact zat en konden we met minimale schade aan de badkamer dit probleem verhelpen. Heel voorzichtig hebben we 1 vloertegel, waar het riool onder lag, verwijderd.

Toen de vloer opengehakt was, kon het riool gerepareerd worden en is de vloer weer helemaal hersteld zodat je er niets meer van ziet.

 Het was een mooie uitdagende klus met goede werkvoorbereiding, minimale schade aan de badkamer, lage herstelkosten, een snelle doorlooptijd én zeer tevreden bewoners!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.