Projectomschrijving

Voor opdrachtgever TGH Ontwikkeling en Beleggingen bv heeft KernBouw de wapening, bekisting en beton  aangebracht ten behoeve van de fundaties voor 122 bedrijfsunits. Deze werkzaamheden namen ongeveer 6 weken in beslag.

 Ook is de asfalt (toegangs)weg aangelegd, de stroom aangesloten voor alle units en  zijn ze voorzien van buitenverlichting. Het laatste actiepunt was het plaatsen van een hekwerk voor extra veiligheid van de gebruikers van Garage XL.

Het project werd uitgevoerd in Cruquius, achter het hoofdkantoor van KernBouw. De werkvoorbereiding van het gehele project werd dan ook hiervandaan uitgevoerd.

 Deze bedrijfsunits vallen onder Garage XL, welke diverse garageparken beheren. De units variëren in hoogte en breedte van 3 en 3,5 meter en in diepte van 7 tot 9 meter en bieden vele gebruiksmogelijkheden voor particulieren en ondernemers.

 

Details

Project

Garage XL

Plaats
Cruquius
Opdrachtgever TGH Ontwikkeling en Beleggingen bv

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één van onze Projecten?
Neem dan contact op met Remko Röttger:
088 32 32 600
rrottger@kernbouw.nl