KernBouw heeft jarenlange ervaring om het vastgoed van verschillende gemeentes te beheren en te onderhouden, o.a. voor de gemeente Zaanstad. Samen met het bedrijf Eggink Schilders heeft KernBouw i.o.v. de gemeente aan een negental ‘Zaanse huisjes’ onderhoud uitgevoerd aan de buitenzijde: het schilderwerk en enkele reparatiewerkzaamheden stonden gepland.

De bereikbaarheid van de panden was een uitdaging. Een aantal ‘Zaanse huisjes’ waren moeilijk bereikbaar omdat deze aan de waterkant staan. Een verreiker moest eraan te pas komen om het werk uit te kunnen voeren. Ook de winkels aan de stationskant, gelegen boven de Provincialeweg, konden niet ‘zomaar’ geschilderd worden, dankzij een hoogwerker van 26 meter en verkeersregelaars is dit opgelost.

Het project is na 6 weken opgeleverd. Dat was relatief snel omdat het minder druk was in het werkgebied dankzij deze coronatijd. De stijlvolle ‘Zaanse huisjes’ boven de Provincialeweg in het centrum van Zaandam staan er weer knap bij!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.